Ted Andrews, Elä maagisesti; Keijut, luonnonhenget ja taruolennot.

En ole vielä ehtinyt kartuttamaan kirjastoani yhtä paljon kuin Kipinä, sillä olen tällä alueella vasta löytänyt itseni ja polun jota lähteä seuraamaan, vaikka nämä asiat ovatkin aina kiehtoneet ja kiinnostaneet. Vasta ihan viime vuosina olen löytänyt enemmän tietoa ja mahdollisuuksia tutkia.

Tämä kirja kuitenkin on mielestäni todella kattava teos kaikista luonnonhengistä ja taruolennoista. Kirjailija kertoo omakohtaisesti kokemuksistaan keijujen kanssa elämisestä, hän neuvoo kuinka luonnon keskellä meditoidessa voi kohdata erilaisia luonnonhenkiä. Mukana on myöskin rituaaleja ja selityksiä taruolennoista. Kirjaa lukiessa pääsee mukaan Tedin omaan maailmaan, sillä hän kertoo asioista hyvin päiväkirjamaisesti.

                              

Hommasin joskus myöskin tämän Lady Sheban Varjojen kirjan, sillä se on ensimmäisiä Wicca-julkaisuja. Se kiellettiin jossain vaiheessa ja Lady Shebankin huhuttiin kuolleen, mutta sitten kirjaa alettiin painaa uudestaan ja Lady Shebakin löytyi. Kirja oli hienoinen pettymys, vaikkakin se on kirjoitettu vuosikymmeniä sitten ja varmasti hyvin hartaan noituutta harjoittavien ihmisten tueksi. Kirja toimii lähinnä covenissa, loitsut ja muut on tarkoitettu ryhmissä toimimiseen. Joka toisella sivulla on tyhjiä rivejä joille voi tehdä omia merkintöjään. Kirjassa on kuitenkin kattavasti kerrottu noidan 100 sääntöä, noidan elämästä ja vaikenemisesta,sekä rituaaleista.