TITUS HJELM
Mitä Wicca on?

Jälleen yksi kirja joka jokaisen suomalaisen wiccan ja noidan pitäisi omistaa. Vaikka kirja käsitteleekin juuri wccalaisuutta on siinä paljon tietoa myös noidalle. Tutkielma noituudesta joka sisältää myös tärkeimmät rituaalit, yrttitietoutta, sapatit sekä paljon muuta. Pätkä taka-kannesta:

"Kertoo innostavasti ja yleistajuisesti wiccan sisällöistä, historiasta, suuntauksista ja yhteyksistä muihin uuspakanuuden muotoihin sekä median tavasta käsitellä wiccaa, noituudesta populaarikulttuurissa, wiccojen arjesta ja erilaisista magian muodoista."

Mielestän asiat oli esitetty selkeästi ja helppotajuisesti niin, että kirja soveltuu myös ihmisille jotka eivät tiedä wiccalaisuudesta tai noituudesta mitään.

FIONA HORN
Witch
A Magickal journey; A Hip Guide to Modern Witchcraft.

Nuorempana minulla oli vaihe, jolloin halusin hankkia kaiken maailman nuorille tarkoitettuja kirjoja jotka käsittelivät noituutta minulle oikealla tavalla. Maagisena, erikoisena ja etenkin muodikkaana ;) En väitä, etteikö tässä kirjassa tieto, rituaalit jne. olisi ihan yhtä valideja kuin muissakin kirjoissa, mutta ne on esitetty hieman erilaisessa valossa. Fiona Horn tuo itseään hyvin vahvasti esiin kirjassa, enemmän ehkä kuin noituutta yleensä. Kuvat ovat lievästi eroottisia ja nainen esiintyy niissä huolettoman oloisena. Give yourself a magickal make-over, on tämän kirjan suurin sanoma. Sopii hyvin tyttöjeniltoihin, nuorille wiccoille ja noidille sekä ihmisille jotka ovat kadottaneet noituuden positiivisen ja hauskan puolen. Tätä kirjaa ei kannata ottaa turhan vakavasti.

ANDY BAGGOT
RUNES
Using runes for divination, protection, healing, and understanding.

Myönnettäköön kaunis kansi lumosi minut. Kirjassa kuitenkin kerrotaan FUTHARK riimujen tekemisestä asti erinäisiin riimu"pöytiin" eli erilaisista tavoista kuinka lukea riimuja. Jokainen riimu on myös selitetty yksittäin omalla sivullaan. Tämän kirjan avulla kukatahansa onnistuu tekemään riimuluentoja, ennustuksen oikeellisuutta ei tietenkään voi taata :)