Jokaiselle pakanalle kertyy varmasti kirjoja hyllyihin jotka aihetta käsittelevät. Itselläni on niitä jonkin verran ja esittelen tässä nyt muutamia. Kirjastooni kuuluu myös paljon mytologioista, muinaisen Eygyptin jumalista/jumalattarista sekä Antiikin Kreikan jumalista/jumalattarista kertovaa kirjallisuutta.

MARGOT ADLER
Drawing Down the Moon;
Witches, Druids, Goddess Worshippers and Other Pagans in America Today

Jokaisen noidan kirjastoon kuuluva kirja. Vaikka kirja kertookin Amerikan pakanoista jne. On se kuitenkin kattava esitys olit mistä  maasta tahansa. Kirja on tuhti, ja täynnä tietoa. Et melkeinpä tarvitse muita kirjoja jos osaat ottaa tästä kaiken irti.
Kirjassa kerrotaan pakanuuden ja noituuden historiasta ja pakanallisesta maailmankatsomuksesta. Noidista on oma lukunsa samoin muista pakanoista. Lisänä erilaisia rituaaleja, runoja sekä selityksiä erinäisistä noitien tarvikkeista.

ANTERO JÄRVINEN
Käärme; jumalattaresta paholaiseksi

Tämä kirja tuli minulle lahjana hyväktä ystävältä joka tiesi kiinnostuksestani noituutta ja matelijoita kohtaan. Ihastuttava kirja sekä mateiljoista kiinnostuneille, että ihmisille jotka haluavat oppia tuntemaan taianomaisen eläimen paremmin. Sekä tietysti pakanoille jotka haluavat tietää enemmän käärmeen ja jumalattaren yhteisestä matkasta vihatuksi ja saatanalliseksi olennoksi.

GERINA DUNWICH
Wicca Craft;
The Modern Witch's Book of Herbs, Magick and Dreams.

Sain tämän kirjan kirjekaveriltani Amerikasta. Pieni kirja joka on täynnä tietoa. Yrttilista, tietoa eri sapateista ja esbateista, rituaalitarvikkeista, rituaaleista, jumalattarista/jumalista, luonnon kasveista ja puista sekä unista. Kirja raapaisee vain pintaa, mutta kertoo suhteellisen kattavasti asioista joista pitää ottaa enemmän selvää. Perustiedot tulevat selville.